Главная » Vivo скоро представить новий 5-дюймовий смартфон X5
15:03

Vivo скоро представить новий 5-дюймовий смартфон X5

Компанія Vivo, що входить до складу BBK, останнім часом дійсно активізувалася на ринку андроїд сммартфонов! У минулому році вони випустили найтонший, 6.55mm Android смартфон, і тепер, здається, вони хочуть почати виробництво першого в світі мобільного пристрою без рамки по краях екрану! За попередніми даними новинка отримає назву ViVo X5.



Vivo завжди був одним з найбільш екстраординарних китайських виробників смартфонів, який завжди при випуску пристроїв робив оглядки на його товщину. І тепер компанія готова до запуску свого наступного флагманського смартфона. За повідомленнями з китайських ЗМІ відомо, що пристрій отримає 5-дюймовий 1080P FullHD дисплей, 13 мегапіксельну камеру і дизайн з безрамній конструкцією з боків екрану. У безрамне смартфона можна переконається по фотографії екрану вище.



Так само джерела близькі до Vivo повідомляють, що X5 буде використовувати чотирьохядерний процесор MT6589, 2 Гб RAM, 32 Гб вбудованої пам'яті і акумулятор ємністю 2050 мАг. Невелика ємність батареї швидше за все пов'язана з дуже тонким корпусом новинки! У всякому разі ми з нетерпінням чекаємо офіційний анонс смартфона, до якого, судячи з фото, китайський виробник в даний момент активно готується.
Просмотров: 744 | Добавил: China-Telephon | Теги: X5, Vivo | Рейтинг: 0.0/0




Похожие материалы::

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]